Další kroky projektu JADECARE

19. 8. 2024

Máme zprávu, kterou bychom s vámi rádi sdíleli! Náš společný projekt JADECARE, do kterého byla zapojena i Fakultní nemocnice Olomouc (FNOL), dosáhl dalšího milníku. Výsledkem úsilí je i publikace odborného článku v International Journal of Integrated Care (IJIC).

Článek, který je nyní dostupný online zde, popisuje metodologii, kterou jsme použili k úspěšné implementaci zahraničních osvědčených postupů v rámci JADECARE. Tento projekt, který propojuje země napříč Evropskou unií, se zaměřuje na to, jak přenést to nejlepší ze zahraničních zkušeností do našich lokálních podmínek. A právě díky spolupráci s partnery z různých zemí EU jsme dosáhli toho, že naše metody jsou nejen inovativní, ale také efektivní a prakticky použitelné.

Proč je to důležité?

JADECARE, tedy Joint Action on the Digital Transformation of Health and Care, se zaměřuje na zlepšení a modernizaci zdravotní péče prostřednictvím digitálních technologií. Fakt, že byl článek publikováni v IJIC, dokládá, že náš přístup je nejen správný, ale také uznávaný odbornou komunitou. IJIC je totiž respektovaným časopisem, který pravidelně přináší nejnovější poznatky a inovace v oblasti integrované péče.

Tento úspěch by nebyl možný bez tvrdé práce a odhodlání všech, kteří se na projektu JADECARE podíleli.

Co dál?

Publikace v IJIC otevírá dveře k dalším možnostem šíření našich metod a zkušeností. Může inspirovat další instituce, aby následovaly náš příklad a začaly implementovat podobné strategie. Pro nás to také znamená potvrzení toho, že jsme na správné cestě a že naše práce má smysl.

Takže neváhejte, mrkněte na článek, a kdo ví, možná v něm najdete inspiraci i pro své vlastní projekty. Společně můžeme i nadále posouvat hranice toho, co je v oblasti zdravotní péče možné.

Těšíme se na další úspěchy a spolupráci s vámi všemi!